0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Zinedine Zidane wordt opnieuw hoofdcoachkandidaat Paris Saint-Germain
07 Jan

Zinedine Zidane wordt opnieuw hoofdcoachkandidaat Paris Saint-Germain

Nadat Zinédine Zidane ontslag had genomen als hoofdcoach van Real Madrid, koos hij ervoor om thuis te rusten, maar werd hij weer kandidaat voor hoofdcoach van Paris Saint-Germain. Zolang een persoon voldoende bekwaamheid en een uitstekend cv heeft, is het onmogelijk voor hem om rustig van de rusttijd te genieten. De keuze van Zinedine Zidane zal veel bekende gezichten tegenkomen, hij zal een nieuwe ploeg coachen en in contact komen met de nieuwe goedkope voetbalshirts.

Sinds hoofdcoach Mauricio Pochettino vorig jaar coachte van Paris Saint-Germain, zijn de prestaties van het team in het spel niet uitmuntend geweest. En Paris Saint-Germain heeft in de tien jaar sinds de overname door het consortium slechts twee Ligue 1-titels gemist, waaronder vorig seizoen onder de coach van hoofdcoach Mauricio Pochettino. De ondertekening van Paris Saint-Germain dit seizoen heeft ook wereldwijd de aandacht getrokken en ook het aantal sterren in het team is dominant. Dit is wat trainer Mauricio Pochettino het meest irriteert. De kleedkamer met de meeste sterren wordt niet goed gecontroleerd door de coach. En Mauricio Pochettino heeft geen uitstekend cv in zijn coachingcarrière en zijn ervaring kan de volgorde van de kleedkamer niet bepalen.

Zinedine Zidane heeft genoeg kapitaal om de kleedkamer van Paris Saint-Germain te controleren, zowel tijdens zijn loopbaan als tijdens zijn coachingcarrière. Hij kan ook de twee meest bekende spelers zien, dat zijn Lionel Messi en Sergio Ramos. Hoewel deze twee spelers zijn veranderd in Paris Saint Germain voetbalshirt, heeft Zinedine Zidane de tactiek beter geregeld voor hun vertrouwdheid. De sleutel is dat Zinedine Zidane Real Madrid coachte om drie keer op rij de UEFA Champions League te winnen, wat ook het meest gewenste kampioenschap van Paris Saint-Germain is.