0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid ontmoette de twee meest bekende spelers in de knock-out van de UEFA Champions League
13 Dec

Real Madrid ontmoette de twee meest bekende spelers in de knock-out van de UEFA Champions League

De hertekening van de knock-out van de UEFA Champions League is de eerste keer in de geschiedenis en de fans van Real Madrid zijn het meest boos. De eerste divisie was Real Madrid vs. S.L. Benfica, maar de hertekening liet Real Madrid vs. Paris Saint-Germain. Lionel Messi en Sergio Ramos hebben dit seizoen dezelfde Voetbalshirts outle, maar Real Madrid ontmoette de meest bekende spelers in de knock-outs van de UEFA Champions League.

Oorspronkelijk had Real Madrid een zeer grote kans om zich te kwalificeren tegen S.L. Benfica, en de eerste moet het voordeel hebben in het spel. Maar de gelukkige momenten van Real Madrid-fans duurden niet lang. Ze moesten de hertekening van de groepsresultaten onder ogen zien. Voordat de resultaten bekend werden gemaakt, baden de fans dat de tegenstanders van het team niet zouden veranderen. Ze hoopten dat dit soort geluk voor de tweede keer zou verschijnen. Echter, S.L. De tegenstander van Benfica is Ajax Amsterdam geworden en de fans van Real Madrid zijn niet meer stabiel. Met de aankondiging van de loterijgroepsgroep kunnen de fans zich alleen maar heel zwaar voelen.

De laatste groep van Real Madrid speelde tegen Paris Saint-Germain. Dit resultaat maakte de fans van het Santiago Bernabéu Stadion erg boos. Ze herinneren zich Sergio Ramos, de voormalige aanvoerder van het team, en ze herinneren zich ook Lionel Messi, de voormalige aanvoerder van FC Barcelona. Maar deze twee uitstekende aanvoerders zijn veranderd in Paris Saint Germain voetbalshirt en fans van Parc des Princes zullen fans van het Santiago Bernabéu-stadion ontmoeten in de UEFA Champions League. Als Real Madrid-fans Sergio Ramos waarmee ze het meest vertrouwd zijn weer zien, zullen ze dan applaudisseren voor de voormalige aanvoerder?