0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
President Florentino Pérez doet zijn best voor Real Madrid
12 Oct

President Florentino Pérez doet zijn best voor Real Madrid

Real Madrid heeft veel bekende spelers voortgebracht, en de fans zijn dol op ze. Deze spelers behoorden tot de spelers die de trofee voor Santiago Bernabeu wonnen, en ze werden allemaal geselecteerd door president Florentino Pérez. President Florentino Pérez heeft geen eigen Real Madrid voetbalshirt, maar hij werkt hard voor het erfgoed van het team.

Nu Florentino Pérez niet meer jong is, is zijn witte haar voldoende om zijn leeftijd te bewijzen. Sinds Florentino Pérez het roer overnam, was het zijn doel om meer kampioenstitels te behalen voor Real Madrid. Florentino Pérez zal niet lang president van Real Madrid zijn en zijn doel is om een competitieve jonge opstelling voor het team op te bouwen. Hij wil alleen maar de toekomstige glorie van de club veiligstellen, en hij wil niet dat zijn favoriete team in de situatie van FC Barcelona komt te zitten. Real Madrid is nog steeds het meest invloedrijke team in La Liga en het team is zeer aantrekkelijk voor jonge spelers. Real Madrid heeft met succes de contractverlengingen met Eduardo Camavinga en Federico Valverde afgerond, en president Florentino Pérez heeft twee jonge spelers voor de club vastgelegd. Florentino Pérez geeft andere teams niet de kans om aanbiedingen te doen en hij zal uitmuntende spelers Real Madrid niet laten verlaten.

Te veel fans concentreren zich alleen op de uitmuntende spelers van Real Madrid, en negeren ook de even uitmuntende president Florentino Pérez. Florentino Pérez heeft de commerciële invloed van de witte goedkope voetbalshirts vergroot en hij heeft genoeg jonge spelers om voor de ploeg te spelen. Vanwege de recente afwezigheid van Florentino Pérez bij de club vanwege ziekte, zal hij Real Madrid ook officieel de contractverlenging van enkele spelers laten aankondigen nadat hij hersteld is. Florentino Pérez is een van de beste managers in het voetbal en hij heeft Real Madrid voorbereid op de toekomst.