0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Neymar's zaakwaarnemer Neymar da Silva Sr besliste over zijn carrière
19 Oct

Neymar's zaakwaarnemer Neymar da Silva Sr besliste over zijn carrière

Fans besteden momenteel aandacht aan het blessureprobleem van Neymar, en nog belangrijker: de fans van het Braziliaanse voetbalelftal zijn ontevreden over hem. Fans gooiden zelfs popcorn naar Neymar voordat hij na de wedstrijd de tunnel in liep. De fan concentreerde zich de hele wedstrijd op de gele goedkope voetbalshirts. Wat hij wilde zien was dat Neymar het nationale team naar een uitstekend record zou leiden.

De gedachten van de fans zijn begrijpelijk, maar het huidige Braziliaanse voetbalelftal is niet langer een topopstelling. De blessureproblemen van Neymar hebben zijn prestaties de afgelopen jaren beïnvloed en hij wil meer dan wie dan ook op topniveau presteren. De carrièreplannen van Neymar komen allemaal van zijn zaakwaarnemer, en deze zaakwaarnemer is zijn vader Neymar da Silva Sr. Fans keken over de vader van Neymar heen, Neymar da Silva Sr, die er duidelijk de voorkeur aan gaf dat Neymar een maximumsalaris verdiende. De zaakwaarnemer van Neymar is nog steeds de persoon die het dichtst bij hem staat, dus hij heeft zich nooit verzet tegen de beslissing van zijn vader Neymar da Silva Sr. Neymar werd als kind niet in een rijke familie geboren. Zijn vader had een hoog salarisstreven. Nu mist Neymar door zijn blessure niet alleen de wedstrijden van het nationale team, maar ook de wedstrijden van de club.

Elke keer dat Neymar overstapt, krijgt hij een maximumsalaris en een hoge transfersom. Dit is het resultaat dat Neymar da Silva Sr wil zien. En Neymar koos ook passief voor salaris, zodat zijn persoonlijke eer en kampioenschapsonderscheidingen het doel niet konden bereiken. Het Paris Saint Germain voetbalshirt van Neymar behoort tot het verleden en hij heeft zijn voormalige team ontvolgd op sociale media. Er zijn andere opties voor de carrière van Neymar, maar zijn zaakwaarnemer Neymar da Silva Sr heeft al een besluit genomen over zijn carrière.