0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Meeste Premier League-teams geschikt voor Erling Haaland
11 Jan

Meeste Premier League-teams geschikt voor Erling Haaland

De recente transfer van Erling Haaland heeft veel media-aandacht gekregen en hij heeft nog geen duidelijk antwoord gegeven aan de transferploeg. De media hebben fans echter veel gespeculeerd en er zijn mogelijkheden in de Premier League, La Liga en Bundesliga. Het contract van Erling Haaland bij Borussia Dortmund loopt in 2024 af en zijn Voetbalshirts outlet is nog steeds van de Bundesliga-ploeg.

Het transferincident in Erling Haaland heeft veel onderwerpen in de media gebracht, de sociale media van de Premier League zijn levendig geworden en de La Liga-kranten hebben veel inhoud bijgewerkt. Als Erling Haaland naar FC Bayern München verhuist, zal er niet veel gepraat worden in de media van andere competities om te updaten. De commerciële waarde van de sterren van FC Bayern München is immers niet zo hoog als die van andere competities, wat ook te maken heeft met de ingehouden sfeer van de Bundesliga. Erling Haaland heeft de meeste opties in de Premier League, zoals Manchester City, Chelsea en Liverpool. De opstelling van deze drie teams en de tactiek van de coach zijn zeer geschikt voor Erling Haaland, en zijn kracht kan langer uitgespeeld worden.

Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez zei dat Erling Haaland ervoor zou kunnen kiezen om naar Barcelona te gaan, wat La Liga terug zou brengen naar de dagen van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Als Kylian Mbappé een succesvolle overstap naar Real Madrid maakt en Erling Haaland een succesvolle overstap naar Barcelona maakt, zal de rivaliteit tussen hen de aandacht trekken van talloze fans. Erling Haaland is dol op het FC Barcelona voetbalshirt, maar de club heeft genoeg geld nodig om zijn transfersom te dekken. En het aantal Barcelona-fans is erg groot, Erling Haaland zal meer aandacht, competitief niveau en persoonlijke zakelijke waarde krijgen.