0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester United heeft nog maar twee wedstrijden te gaan
09 Nov

Manchester United heeft nog maar twee wedstrijden te gaan

In het eerste seizoen van Cristiano Ronaldo na zijn vertrek bij Manchester United plaatste de ploeg zich dit seizoen voor de UEFA Champions League. Hoofdcoach Erik ten Hag luidde zijn eerste UEFA Champions League in met Manchester United en hij wilde de ploeg leiden om zichzelf te bewijzen. Nu heeft Manchester United nog maar twee wedstrijden, anders verschijnt de rode goedkope voetbalshirts niet in de volgende ronde.

Na de groepstrekking van de UEFA Champions League was Manchester United tevreden over de concurrentiepositie van zijn groepstegenstanders. Manchester United-hoofdcoach Erik ten Hag verwachtte voor de wedstrijd succesvol op te schuiven, met twee teams die ze konden verslaan. Erik ten Hag moet goede resultaten behalen in de UEFA Champions League en hij neemt de concurrentie zeer serieus, net als Manchester United. Maar Manchester United verspilde twee wedstrijden in de UEFA Champions League, waarvan ze dachten dat ze beide konden winnen. De sterkste ploeg in de groepsfase is FC Bayern München, dat de eerste plaats bezet op de groepsranglijst. Manchester United moet de resterende twee wedstrijden winnen als het uit de groepsfase wil komen. Eén van de tegenstanders van Manchester United is FC Bayern München, dat in de groepsfase de sterkste tegenstander moet verslaan. Als Manchester United de resterende twee wedstrijden niet kan winnen, loopt de ploeg promotie naar de UEFA Champions League mis.

Het meest succesvolle team in de Premier League was Manchester United, en zij waren het meest invloedrijke team in de competitie. Het Manchester United voetbalshirt van dit seizoen trok niet veel jonge fans, en de dramatische wedstrijden zorgden ervoor dat de spelers geen zelfvertrouwen meer hadden. De reputatie van Manchester United is in beweging, en het team zal elke keer dat ze wedstrijden winnen geprezen worden. Maar ook Manchester United zal na verlies van de wedstrijd te maken krijgen met brute kritiek en ook hoofdtrainer Erik ten Hag zal worden ontslagen vanwege een slechte staat van dienst.