0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester United-fans verwelkomen de terugkeer van Cristiano Ronaldo
28 Aug

Manchester United-fans verwelkomen de terugkeer van Cristiano Ronaldo

Manchester United maakte officieel het officiële contract met Cristiano Ronaldo bekend en tekende een contract voor twee jaar. Manchester United-fans waren al in tranen toen ze het nieuws zagen en wachtten op de terugkeer van Cristiano Ronaldo. Ongeacht het nummer van het nummer van Ronaldo voetbalshirt, het belangrijkste is dat de kleur rood is en dat hij terugkeert naar Manchester United.

Sinds Cristiano Ronaldo officieel overstapte van de Serie A naar de Premier League, bewees ook de verkoop van Manchester United voetbalshirt zijn invloed. Cristiano Ronaldo is niet alleen een professionele speler, maar ook een spiritueel rolmodel dat hij voor veel fans heeft gebracht. Hoewel de huidige line-up van Manchester United geen bekende spelers van Cristiano Ronaldo heeft, zullen fans deze geweldige ster na 18 jaar verwelkomen. De persoon die Cristiano Ronaldo het meest dankbaar zou moeten zijn, is Alex Ferguson, die hem met een telefoontje redde. De jonge Cristiano Ronaldo ontmoette de hoofdcoach Alex Ferguson die hem vertrouwde. Na 18 jaar gaf Alex Ferguson hem weer een tweede kans bij Manchester United.

Cristiano Ronaldo, die voor het eerst bij Manchester United kwam, werd door hoofdcoach Alex Ferguson gevraagd welk rugnummer hij koos? Op dat moment maakte Cristiano Ronaldo een handgebaar naar nummer 28 en geen enkele speler in het team koos dit nummer. Alex Ferguson zei dat hij het meest geschikt is voor de nummer 7-Voetbalshirts outlet, die bij het nummer van Cristiano Ronaldo hoort. Dan is de carrière van Cristiano Ronaldo een van de beste woordvoerders van nummer 7 en heeft zijn favoriete coach Alex Ferguson Manchester United verlaten. Maar fans van Old Trafford en Manchester United luidden de terugkeer van Cristiano Ronaldo in.