0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester City-coach Josep Guardiola wil dat Ole Gunnar Solskjær Old Trafford niet verlaat
08 Nov

Manchester City-coach Josep Guardiola wil dat Ole Gunnar Solskjær Old Trafford niet verlaat

De echte tegenstander is niet wanneer ze falen, laat alle fouten aan de coach worden toegeschreven. Manchester City's hoofdcoach Josep Guardiola hoopt dat Manchester United's hoofdcoach Ole Gunnar Solskjær het team zal blijven coachen, en het team in zijn blauwe Voetbalshirts outlet zal de tegenstander nog steeds verpletteren. De Manchester Derby is een wedstrijd die de moeite waard is voor fans in de Premier League.

Door het verlies van Manchester United tegen Liverpool heeft Josep Guardiola veel ervaring opgedaan. Tijdens de wedstrijd regisseerde Josep Guardiola vanaf de zijlijn actief de spelers die Manchester City voetbalshirt droegen, terwijl Ole Gunnar Solskjær stilletjes de spelers van Manchester United vanaf de coachingbank gadesloeg. Fans die de wedstrijd hebben gezien, weten zelfs dat Manchester City meer doelpunten kan maken, maar ze hebben nog steeds geen grote score om te winnen. Manchester City-coach Josep Guardiola is menselijker dan Liverpool-coach Jürgen Klopp. Hij bracht het team onder leiding van Ole Gunnar Solskjær niet in verlegenheid door te verliezen.

Het hoge intensiteitsschema van de Premier League maakt veel teams altijd getemperd. Hoewel Manchester City vorig seizoen de Premier League-titel won, verloren ze van Chelsea in de UEFA Champions League-finale. Momenteel zijn drie van de vier beste teams in de Premier League sterke tegenstanders van Manchester City. Het zijn Chelsea, West Ham United en Liverpool. En als Manchester United ervoor kiest om in de nabije toekomst van hoofdtrainer te wisselen, zal het door de nieuwe hoofdtrainer geactiveerde team het aantal tegenstanders voor Manchester City vergroten.