0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Liverpool-coach Jürgen Klopp protesteert bij scheidsrechter
20 Dec

Liverpool-coach Jürgen Klopp protesteert bij scheidsrechter

Met het uitstekende record van Liverpool in de afgelopen jaren is hoofdcoach Jürgen Klopp ook bekend bij veel fans. Als een van de beroemde Premier League-coaches verloor Jürgen Klopp de afgelopen jaren zelden zijn geduld aan de zijlijn. Maar in de wedstrijd van Liverpool tegen Tottenham Hotspur protesteerde coach Jürgen Klopp boos bij de scheidsrechter.

De 18e ronde van de Premier League is voorbestemd om controversieel te zijn. Veel fans zeiden dat de scheidsrechter alleen de Voetbalshirts outlet van de tegenstander hoefde aan te trekken. Er waren in totaal 8 gele kaarten en 1 rode kaart in dit spel, en er waren verschillende controversiële penalty's. Onder hen riep Liverpool-coach Jürgen Klopp ter plaatse uit protest, en uiteindelijk kreeg hij een gele kaart van de scheidsrechter. De fout van Harry Kane was erg gevaarlijk tijdens de wedstrijd, maar de scheidsrechter toonde alleen een gele kaart. Dit is slechts één van de incidenten waarbij hoofdtrainer Jürgen Klopp protesteerde tegen de scheidsrechter. Hij was erg boos vandaag.

Het resultaat van de wedstrijd was een 2-2 gelijkspel van Liverpool tegen Tottenham Hotspur, waardoor Jürgen Klopp Manchester City, dat bovenaan stond, misliep. Hoofdcoach Jürgen Klopp's ogen hebben de beweging van de Liverpool voetbalshirt gadegeslagen, hoeveel hij hoopt dat het team kan winnen. Na de wedstrijd sprak hoofdtrainer Jürgen Klopp met de rechter en zei dat hij geen mening had over de scheidsrechter, hij had alleen een mening over de scheidsrechter die onterecht was veroordeeld. Het publiek ontdekte ook dat de grootste tegenstander van Liverpool-coach Jürgen Klopp niet Tottenham Hotspur-coach Antonio Conte is, maar een onmisbare scheidsrechter bij voetbalwedstrijden.