0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Lionel Messi luidt eerste doelpunt van Paris Saint-Germain in
22 Nov

Lionel Messi luidt eerste doelpunt van Paris Saint-Germain in

Lionel Messi verhuisde in het laagseizoen naar Paris Saint-Germain. Het meest opvallende voor fans is zijn optreden. Lionel Messi in de UEFA Champions League heeft gescoord in Paris Saint-Germain, maar zijn eerste doelpunt in de Ligue 1 kwam laat. Zelfs fans van FC Barcelona vierden het eerste doelpunt van Lionel Messi in de Ligue 1 buiten het Camp Nou-stadion. In de harten van fans is hij de enige die op de nummer 10 Voetbalshirts outlet past.

Paris Saint-Germain luidde eindelijk de meest opwindende wedstrijd van dit seizoen in, Lionel Messi hielp het team Nantes met 3-1 te verslaan. Fans van Parc des Princes juichten de naam van Lionel Messi luid op het toneel, en hun idool scoorde uiteindelijk het eerste doelpunt in de Ligue 1. Ze kusten de nr. 30 Paris Saint Germain voetbalshirt en het persoonlijke record van Lionel Messi in de Ligue 1 zal blijven vernieuwen. Dit jaar is Lionel Messi erg blij, hij heeft niet alleen fans van het Argentijnse voetbalelftal, hij heeft ook fans van Paris Saint-Germain en FC Barcelona. Ook al heeft Lionel Messi La Liga verlaten, fans die hem leuk vinden, kunnen hem nog steeds vieren buiten het Camp Nou-stadion.

Nu kan Lionel Messi zich concentreren op het Ligue 1-schema en zijn Argentijns nationale voetbalteam heeft zich al gekwalificeerd voor de FIFA World Cup van volgend jaar. De echte sterke zijn in staat om alle twijfels te weerstaan, ze zullen hun kracht bewijzen op het veld, ze hoeven niet alles aan iedereen uit te leggen. Paris Saint-Germain staat momenteel op de eerste plaats in de competitie en ze zullen dit seizoen het Ligue 1-kampioenschap niet overdragen aan andere teams.