0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Lionel Messi heeft tijd nodig om zich aan te passen aan de Ligue 1-spelomgeving
30 Aug

Lionel Messi heeft tijd nodig om zich aan te passen aan de Ligue 1-spelomgeving

Ligue 1-fans die van Lionel Messi houden, hoeven eindelijk niet naar La Liga om de wedstrijd te bekijken, ze kunnen de prestaties van de sterren in hun eigen competitie zien. Lionel Messi luidde ook zijn eerste wedstrijd in Parijs in en zijn nummer 30-Voetbalshirts outlet verscheen voor de tweede keer in de eerste show. Hoewel Lionel Messi geen doelpunt maakte in de wedstrijd, voelde hij toch het enthousiaste gejuich van het publiek.

Deze wedstrijd is de vierde ronde van Paris Saint-Germain in het nieuwe seizoen. Hun tegenstander is Stade de Reims. Voordat Paris Saint-Germain de eerste drie ronden had gewonnen, was hun doel in deze wedstrijd nog steeds om de wedstrijd te winnen. Als Lionel Messi niet overstapte naar Paris Saint-Germain, zal de aandacht van de fans van het thuisteam in deze wedstrijd Neymar en Kylian Mbappé zijn. Toen Lionel Messi echter in de tweede helft van de wedstrijd als invaller speelde, riepen de fans van beide teams ter plaatse zijn naam.

De spelers van Stade de Reims en hun fans hebben een andere houding ten opzichte van Lionel Messi. De eerste viel Lionel Messi aan met kleine bewegingen, en de laatste heeft zich bij de Paris Saint-Germain-fans gevoegd om voor Lionel Messi te schreeuwen. Misschien is dit de behandeling die voetbalsupersterren moeten ondergaan, en Lionel Messi heeft eindelijk beseft wat er met Neymar is gebeurd in de Ligue 1. Lionel Messi kuste zijn Paris Saint Germain voetbalshirt na de wedstrijd. Hij denkt dat hij zich snel kan aanpassen aan zijn eerste seizoen in de Ligue 1.