0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Josep Maria Bartomeu beperkt het vermogen van FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta
18 Nov

Josep Maria Bartomeu beperkt het vermogen van FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta

Sinds het begin van de epidemie is ook de sportcompetitie zwaar getroffen. Veel voetbalclubs onthulden geleidelijk hun verborgen tekortkomingen. Zo had FC Barcelona financiële problemen. Het onbehoorlijke bestuur van Josep Maria Bartomeu, de voormalig voorzitter van FC Barcelona, had direct invloed op het functioneren van de nieuwe voorzitter Joan Laporta.

Hoewel FC Barcelona niet meer is wat voormalige fans kenden, zijn de rode en blauwe Voetbalshirts outlet nog steeds zo klassiek. De echte verandering voor FC Barcelona is dat nadat de nieuwe voorzitter Joan Laporta aantrad, hij ook een heel duidelijk begrip had van de situatie van de club. Het kan gezegd worden dat zijn voorganger Josep Maria Bartomeu hem veel problemen heeft gebracht, het belangrijkste is het financiële probleem. Er is niet genoeg geld om de hele club te ondersteunen. Hoe vertelt Joan Laporta over de toekomstplannen van het team? Wanneer een persoon tot wanhoop wordt gedwongen, kiest hij ervoor te vallen of herboren te worden.

Joan Laporta koos duidelijk voor het laatste, hij verandert constant FC Barcelona met zijn eigen kunnen. Ronald Koeman, de voormalige hoofdtrainer van FC Barcelona,is bereid een forfaitaire schadevergoeding te betalen om de ploeg te coachen. FC Barcelona heeft dit jaar in totaal vier visumvrije ondertekeningsoperaties en het team heeft nog geen geld uitgegeven om de transfersom van de speler te betalen. Sergio Agüero, Memphis Depay, Eric García en Dani Alves droegen in het nieuwe seizoen allemaal FC Barcelona voetbalshirt. Als FC Barcelona voldoende geld heeft, is het geen probleem om het weer op te bouwen met het vermogen van voorzitter Joan Laporta, en Lionel Messi hoeft Camp Nou misschien niet te verlaten.