0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Jose Mourinho verliet de Premier League om echt geluk te vinden
13 Sep

Jose Mourinho verliet de Premier League om echt geluk te vinden

Jose Mourinho, momenteel hoofdtrainer van A.S. Roma is door fans de meest gewilde figuur in de Serie A geworden. Als Cristiano Ronaldo Juventus vorige maand niet had verlaten, zou hij de favoriet bij de fans zijn. Na de wedstrijd tussen A.S. Roma en de V.S. Sassuolo Calcio, hoofdcoach Jose Mourinho rende om het te vieren. Dit was zijn gelukkigste moment.

ALS. De wedstrijd van Roma is van grote betekenis voor Jose Mourinho, het is de duizendste wedstrijd uit zijn trainersloopbaan. Op het veld keek Jose Mourinho naar de rode Voetbalshirts outlet als de kleur van de overwinning. Nadat A.S. Roma won, vierde hij hartstochtelijk aan de zijlijn. Jose Mourinho toonde eindelijk zijn ware emoties. Hij is trots op dit Serie A-team. Wat soms de herinneringen van fans kan oproepen, zijn vaak de klassieke acties van sommige personages op het veld, en de unieke manier van vieren is het kenmerk van Jose Mourinho.

De ervaring van de Premier League vorig seizoen deed José Mourinho te veel pijn. Hij werd voor het einde van het seizoen ontslagen door Tottenham Hotspur3. Jose Mourinho leek te willen begrijpen wat hij nodig had terwijl hij niet op zoek was naar een baan. Toen hij weer voor de media verscheen, was hij al hoofdtrainer van A.S. Roma. Jose Mourinho glimlachte en zag hoe veel fans in AS Roma voetbalshirt hem hartelijk verwelkomden. Het was dit onderschatte team dat hem duizend mijlpaaloverwinningen in coaching opleverde.