0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het resultaat van een wedstrijd vertegenwoordigt niet het hele voetbal
01 Nov

Het resultaat van een wedstrijd vertegenwoordigt niet het hele voetbal

Het recente optreden van Manchester United was het meest controversieel onder fans, vooral toen ze met 0-5 van Liverpool verloren. De fans ter plaatse gebruikten rode Voetbalshirts outlet om het spel meer passie te geven, maar het resultaat van het spel was voorbestemd om de Old Trafford-fans teleur te stellen. Kan het resultaat van een wedstrijd de kwaliteit van een team bepalen? Een wedstrijd winnen of verliezen draait niet alleen om voetbal.

Cristiano Ronaldo vecht dit seizoen voor Manchester United. Ontkent het verlies van het team al zijn prestaties? Lionel Messi vecht voor Paris Saint-Germain. Moet hij door de fans worden ondervraagd voordat hij zijn eerste doelpunt in de Ligue 1 maakt? AC Milan heeft geen overwinning behaald in de groepsfase van de UEFA Champions League. Kan iedereen zijn eerdere inspanningen ontkennen? FC Bayern München heeft voor aanvang van het nieuwe seizoen geen opwarmwedstrijd gewonnen. Kunnen fans denken dat ze niet in aanmerking komen voor de Bundesliga-titel? Hoe bevalt voetbal talloze fans, en welke betekenis heeft deze sport voor fans?

Of het nu een professionele speler is of talloze fans, iedereen die echt van voetbal houdt, kan het samen vieren met een glimlach, of samen huilen en applaudisseren. Wanneer de bekende sterren hun pensionering aankondigen, zullen er geen onderwerpen meer zijn voor ieders controverse. Cristiano Ronaldo's verlangen naar de overwinning is voorbestemd dat hij er niet voor zal kiezen om met pensioen te gaan, en de Manchester United voetbalshirt op de 7e is nog steeds van hem. Cristiano Ronaldo bewijst zichzelf nog steeds in het spel en gebruikt zijn doelpunten om alle twijfels weg te nemen.