0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het record van Paris Saint-Germain in de UEFA Champions League is niet uitstekend
05 Nov

Het record van Paris Saint-Germain in de UEFA Champions League is niet uitstekend

Vorig jaar was de enige keer dat Paris Saint-Germain doorging naar de algemene ronde van de UEFA Champions League. Helaas liet FC Bayern München hun kampioenschapsdromen in duigen vallen. Na de wedstrijd werd de rode Voetbalshirts outlet de kleur van de overwinning. FC Bayern München won de UEFA Champions League en de competitie. Paris Saint-Germain werd vorig seizoen in de halve finale verslagen door Manchester City, maar presteerde dit seizoen niet goed.

De aanwinsten van Paris Saint-Germain tijdens het laagseizoen hebben de aandacht getrokken van talloze fans, en veel fans kijken uit naar de prestaties van dit verbeterde team. Lionel Messi, voormalig aanvoerder van FC Barcelona, Sergio Ramos, voormalig aanvoerder van Real Madrid en UEFA EK-beste speler Gianluigi Donnarumma, ze spelen het nieuwe seizoen allemaal voor Paris Saint-Germain. Het enige doel van Paris Saint-Germain is het winnen van een UEFA Champions League-kampioenschap, en ze zijn wanhopig op zoek naar deze eer. Net als Manchester City in de Premier League zijn ze ook wanhopig op zoek naar een UEFA Champions League-kampioen.

Paris Saint-Germain heeft meer dan een dozijn wedstrijden gespeeld in het nieuwe seizoen en het record van het team in de competitie of de UEFA Champions League is niet ideaal. Lionel Messi miste ook de recente teamwedstrijd vanwege een blessure en zijn Paris Saint Germain voetbalshirt mocht alleen als eerste in de kleedkamer worden geplaatst. Het ontbreekt Paris Saint-Germain niet aan uitstekende spelers, maar de prestaties van de ploeg in het nieuwe seizoen gaan stilaan achteruit. Als het team geen goede tactische aanpassingen maakt, worden de kansen op kwalificatie in de UEFA Champions League-groep naar schatting moeilijk.