0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Harry Maguire is de speler die het meest van Manchester United houdt
26 Oct

Harry Maguire is de speler die het meest van Manchester United houdt

De UEFA Champions League gaf Harry Maguire een hernieuwd gevoel van vertrouwen toen hij de impasse doorbrak toen Manchester United niet kon scoren. Harry Maguire is niet alleen de voormalige aanvoerder van Manchester United, hij is ook de speler die het meest van de club houdt. De viering van Harry Maguire na het scoren was erg mooi, en zijn nr. 5-goedkope voetbalshirts werd het middelpunt van de wedstrijd.

Harry Maguire is de best gedragen speler van Manchester United, maar hij kampt met twijfels en ontevredenheid van fans in het team. Harry Maguire uitte in media-interviews geen enkele ontevredenheid over Manchester United. Hij traint nog steeds hard en doet mee aan wedstrijden. Ook al waardeert hoofdcoach Erik ten Hag Harry Maguire niet, hij zal zijn speeltijd wel waarderen. Harry Maguire heeft veel te zeggen, maar hij wil het zelfs bewijzen met doelpunten in de wedstrijd. Hij zal niet samen met Jadon Sancho Manchester United ondervragen, noch zal hij klagen over de faciliteiten op Old Trafford. Nadat coach Erik ten Hag Harry Maguire had gevraagd de aanvoerdersband af te doen, veranderde hij niet aan zijn professionaliteit. Harry Maguire had geen probleem met de beslissing van hoofdtrainer Erik ten Hag en hij hield zijn teamgenoten op de bank goed in de gaten.

De competitieve status van Harry Maguire is dit seizoen veranderd en zijn aanvallende prestaties waren uitstekend. Harry Maguire houdt zo veel van het Manchester United voetbalshirt dat hij alleen vragende opmerkingen accepteert. Harry Maguire wilde geen rivaal zijn van Manchester United, en zijn prestatie inspireerde doelman André Onana, die beiden de slechtst gewaardeerde spelers van Manchester United waren. In deze wedstrijd stond Manchester United tegenover F.C. Kopenhagen, Harry Maguire en André Onana kregen beiden applaus van de fans.