0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
FC Barcelona maakt officieel het vertrek van hoofdtrainer Ronald Koeman bekend
28 Oct

FC Barcelona maakt officieel het vertrek van hoofdtrainer Ronald Koeman bekend

Onlangs meldden zowel de Premier League als La Liga het vertrek van de hoofdtrainer. FC Barcelona maakte echter eerst officieel het ontslag van hoofdtrainer Ronald Koeman bekend. De belangrijkste reden is het slechte record van FC Barcelona in het nieuwe seizoen en de slechtste ranking in de teamgeschiedenis in 19 jaar. De laatste keer dat Ronald Koeman coachte, was dat FC Barcelona met 0-1 verloor van Rayo Vallecano, het dichtst bij dat hij een rood-blauwe Voetbalshirts outlet zag.

Het vertrek van trainer Ronald Koeman is slechts een kwestie van tijd. Iedereen had niet verwacht dat hij zo snel FC Barcelona zou verlaten. Sinds de start van het nieuwe seizoen heeft het publiek het sterke FC Barcelona niet meer gezien en ook de La Liga derby heeft verloren van Real Madrid. Hoofdcoach Ronald Koeman heeft deze vervallen ploeg trouwens met zorg gecoacht, maar zijn inzet stond in ruil voor ontslag door de ploeg. Hij is de tweede persoon sinds Lionel Messi dit jaar het team verliet. Hun kleding heeft niet meer hetzelfde logo als het FC Barcelona voetbalshirt.

Sinds hoofdtrainer Ronald Koeman door de ploeg is ontslagen, is Xavi de nieuwe hoofdtrainer geworden waar iedereen over kan praten. Voormalig Chelsea-coach Frank Lampard werd ontslagen bij het team, voormalig Juventus-coach Andrea Pirlo werd ontslagen bij het team en ook Manchester United-coach Ole Gunnar Solskjær staat op het punt te vertrekken. Hoewel Xavi tijdens zijn tijd als speler geliefd was bij talloze FC Barcelona-fans, zal hij ervoor kiezen om terug te komen als de nieuwe coach? De overwinning van een wedstrijd wordt alleen aan de spelers toegeschreven en het verlies van de wedstrijd wordt alleen aan de coach toegeschreven.