0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De transferprijs van Rasmus Højlund wordt een belemmering
16 Nov

De transferprijs van Rasmus Højlund wordt een belemmering

De concurrentie in de Premier League is dit seizoen toegenomen en de opkomst van Chelsea heeft voor grotere uitdagingen gezorgd. Manchester United komt niet verder in de groepsfase van de UEFA Champions League en de prestaties van het team zijn niet optimistisch. Rasmus Højlund presteerde goed in de UEFA Champions League, maar zijn doelpunten hielpen Manchester United niet aan puntenwinst.

Serie A-fans wennen aan de rode goedkope voetbalshirts van Rasmus Højlund, die eerder een opvallende speler was voor Atalanta B.C. De aantrekkingskracht van Manchester United neemt geleidelijk af en ze zijn niet te vergelijken met Manchester City, Real Madrid en FC Barcelona. De aanwinsten van Manchester United kunnen alleen worden gelokt door hoge transferprijzen. De aanwinsten van het team verhogen de waarde van jonge spelers. Of het nu gaat om de maximale salarisoverdrachtsom van Antony of de transfersom van Rasmus Højlund, het zijn onderwerpen van discussie onder fans geworden. Rasmus Højlund is een van de uitstekende spelers in de aanvaller van Atalanta B.C. geworden met zijn hoge loopsnelheid en het scoren van doelpunten. De sterkte van Atalanta B.C. is zeer uitmuntend in de hele Serie A, maar Rasmus Højlund heeft er niet voor gekozen om bij het team te blijven. Manchester United contracteerde met succes Rasmus Højlund, ten koste van een hoge transfersom.

Het Manchester United voetbalshirt van Rasmus Højlund werd een maand later uitgebracht omdat de letters in zijn naam nog niet klaar waren om gedrukt te worden. De persoonlijke statistieken van Rasmus Højlund in de Premier League zijn niet uitmuntend, maar hij brak de doelpuntenstatistieken van de UEFA Champions League. De uitstekende prestatie van Rasmus Højlund werd niet erkend door de fans, en zijn transferwaarde werd een beperking. Het spijt Rasmus Højlund dat hij vijf doelpunten scoorde in de UEFA Champions League, maar dat hij Manchester United nog steeds niet aan punten kon helpen.