0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De tactiek van coach Carlo Ancelotti bezorgt Real Madrid de eerste nederlaag
25 Sep

De tactiek van coach Carlo Ancelotti bezorgt Real Madrid de eerste nederlaag

Dit seizoen wordt het laatste seizoen van hoofdcoach Carlo Ancelotti bij Real Madrid, en tegen Atlético de Madrid heeft hij een nieuwe tactiek aangenomen. Nadat Real Madrid-hoofdcoach Carlo Ancelotti de wedstrijd zag, leed hij echter ook zijn eerste nederlaag van het nieuwe seizoen. De witte goedkope voetbalshirts maakte de fans niet trots en ze waren ontevreden over de prestaties van de spelers.

Fans van Santiago Bernabeu hebben hoge verwachtingen van Real Madrid en kunnen de slechte staat van dienst van het team niet verdragen. Het Real Madrid Stadion heeft tenslotte te veel kampioenschapsonderscheidingen en fans hopen alleen maar dat het team een sterk vechtvermogen zal blijven behouden. De meest klassieke opstelling van Real Madrid bestaat niet meer en het team wil graag doorgaan met het opbouwen van een betere opstelling. Volgens de activiteiten van Real Madrid tijdens de zomerse transferperiode weet hoofdcoach Carlo Ancelotti dat de echte problemen in het team niet zijn opgelost. Carlo Ancelotti gebruikte moedig een andere tactiek voorafgaand aan de wedstrijd tegen Atlético de Madrid. Veteranen Luka Modrić en Toni Kroos bevinden zich allebei op posities waar ze niet goed in zijn, en zelfs Jude Bellingham is niet gekwalificeerd voor de tactische positie. De flow van Real Madrid tijdens de wedstrijd was niet goed, en het falen van het team maakte hoofdcoach Carlo Ancelotti nog nuchterder.

De tactiek van hoofdcoach Carlo Ancelotti mislukte en hij geloofde dat het verlies van de wedstrijd geheel zijn eigen verantwoordelijkheid was. Real Madrid verloor van Atlético de Madrid in dezelfde stadsderby, wiens algehele kracht altijd wordt onderschat door fans. Veel fans denken aan het nummer 7 Real Madrid voetbalshirt, waarvan de voormalige eigenaar Cristiano Ronaldo het team leidde om Atlético de Madrid te verslaan. Zelfs Atlético de Madrid-hoofdcoach Diego Simeone bewondert het competitieve vermogen van Cristiano Ronaldo. Het nieuwe seizoen duurt lang en het record van Real Madrid zal niet worden aangetast door één verloren wedstrijd.