0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De resultaten van de Ballon d'Or-uitreiking hebben ernstige gevolgen voor Cristiano Ronaldo
02 Nov

De resultaten van de Ballon d'Or-uitreiking hebben ernstige gevolgen voor Cristiano Ronaldo

Behalve dat de Ballon d'Or-winnaar van vorig jaar Karim Benzema geen invloed zal hebben op Cristiano Ronaldo, zal de winnaar van dit jaar Lionel Messi hem wel beïnvloeden. Het karakter van Cristiano Ronaldo was zo toen hij jong was, en hij betaalt nu nog steeds de prijs voor zijn impulsieve acties. De grootste rivaal van Cristiano Ronaldo in zijn carrière is Lionel Messi, en hij zal alleen zijn favoriete nummer 7-goedkope voetbalshirts kiezen.

Toen Lionel Messi zijn zevende Ballon d'Or won, werd de mentaliteit van Cristiano Ronaldo competitief. De keuze voor de Ballon d'Or wordt echter niet door één persoon bepaald. Het selecteert de beste kandidaat op basis van de selectiecriteria van de prijs. Dit jaar was Cristiano Ronaldo er opnieuw getuige van dat Lionel Messi de achtste Ballon d'Or won, en hij is zich zeer bewust van de kloof tussen hen. Daarom waren de opmerkingen van Cristiano Ronaldo op sociale media ontevreden bij fans, en zijn opmerkingen werden de focus van te veel fans. Lionel Messi heeft in zijn carrière echter nooit vijandig tegenover Cristiano Ronaldo gestaan. Hij kijkt altijd met bewondering naar zijn rivaal. De karakters van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo staan in schril contrast. Het succes tussen hen ligt in het karakter en de mislukking is ook hetzelfde. Cristiano Ronaldo betaalt dus altijd voor zijn eigen impulsen, en hij zal zijn fouten nooit toegeven.

Cristiano Ronaldo is ook een uitstekende ster in het voetbal. Hij wil graag winnen in elke competitieve aangelegenheid. Cristiano Ronaldo is een speler die graag complimenten ontvangt, en hij kan niet te veel ontevredenheidsopmerkingen accepteren. De Ballon d'Or is een prijs die Cristiano Ronaldo graag wilde winnen, maar hij heeft de mogelijkheid verloren om ervoor te strijden. De Ronaldo voetbalshirt inspireert nog steeds veel jonge fans, maar hij moet toegeven dat hij zijn kwalificaties om te strijden om de Ballon d'Or al lang kwijt is. De carrière van Cristiano Ronaldo is vol vechtlust en hij zal gelukkiger zijn als hij zich op voetbal concentreert.