0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De laatste aanwinsten van FC Bayern München worden bijna afgerond
29 Dec

De laatste aanwinsten van FC Bayern München worden bijna afgerond

Om de line-up sterker te maken, zullen professionele teams ervoor kiezen om uitstekende spelers te introduceren, en hun komst wordt ook gewaardeerd door het nieuwe team. FC Bayern München staat op het punt het laatste ondertekeningscontract in de laatste maand van 2021 af te ronden, en het team moet geld uitgeven om nieuwe spelers te verwelkomen. Veel fans van FC Bayern München raden het Voetbalshirts outlet nummer van deze nieuwe speler? Ze hopen allemaal dat dit contract succesvol kan worden afgerond.

FC Bayern München was vroeger erg gierig in aankopen en iedereen kan denken dat hun aankopen zeer betaalbaar zijn. De contracten die door teams in de Premier League en La Liga worden ondertekend, zijn beide hoge investeringsuitgaven, terwijl FC Bayern München uitstekende spelers aantrekt voor de juiste prijs. Er zijn geen spelers met bijzonder hoge salarisplafonds in FC Bayern München, en de club is erg slim in financieel beheer. Nadat dit Bundesliga-team in hetzelfde jaar de UEFA Champions League en het landskampioenschap won, is de verkoop van FC Bayern München voetbalshirt ook een van de belangrijke financiële inkomsten van de club.

FC Bayern München tekende in februari Dayot Upamecano van RB Leipzig, Julian Nagelsmann van RB Leipzig in april en Marcel Sabitzer van RB Leipzig in augustus. Volgens recente berichten in de media staat FC Bayern München op het punt Leeds United-spits Raphinha vast te leggen als de beste kandidaat nadat Kingsley Coman het team heeft verlaten. Het lijkt erop dat FC Bayern München nog steeds bereid is geld uit te geven voor goede spelers, en hun aantal aankopen neemt geleidelijk toe.