0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De 33-jarige Sergio Agüero kondigde officieel zijn pensionering aan
16 Dec

De 33-jarige Sergio Agüero kondigde officieel zijn pensionering aan

Camp Nou lanceerde een persconferentie en de sfeer op het toneel leek extreem zwaar. Deze club heeft dit jaar al twee sterren tot tranen toe geroerd. De eerste was Lionel Messi die FC Barcelona in tranen verliet tijdens de persconferentie, en de laatste was de 33-jarige Sergio Agüero die officieel zijn pensionering aankondigde en huilde bij het persbericht. Wat fans niet hadden verwacht, was dat Sergio Agüero binnen een paar maanden na het vervangen van zijn Voetbalshirts outlet met pensioen ging als speler van FC Barcelona.

De twee Argentijnse spelers waar de Camp Nou-fans het meest naar uitkeken, ze namen allebei afscheid van FC Barcelona. Sergio Agüero had niet veel woorden op de persconferentie, hij zat daar gewoon stil en huilde talloze keren. Hij wist dat hij, nadat hij de grootste beslissing van zijn carrière had aangekondigd, nooit meer zou kunnen terugkeren naar het dagelijkse trainingsveld en nooit meer zou kunnen deelnemen aan wedstrijden. Sergio Agüero liet veel prachtige goals achter tijdens de Atlético de Madrid-periode. Nadat hij naar Manchester City was verhuisd, scoorde hij in belangrijke wedstrijden om het team te helpen het eerste kampioenschap te winnen. Maar dit seizoen moet hij vanwege zijn persoonlijke fysieke redenen afscheid nemen van talloze fans.

De keuze van Sergio Agüero om met pensioen te gaan, toont ook aan dat de gezondheid van de speler hoger is dan die van het voetbal. Hij zal een ander leven beginnen nadat hij het voetbal heeft verlaten. Toen fans het Manchester City voetbalshirt met nummer 10 ophaalden, was hun eerste gedachte Sergio Agüero. Zijn vertrek zal niet iedereen vergeten, iedereen zal zijn prachtige optreden herinneren in de vorm van herinneringen.