0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cristiano Ronaldo van dit jaar heeft verschillende teleurstellingen te verwerken
15 Nov

Cristiano Ronaldo van dit jaar heeft verschillende teleurstellingen te verwerken

Na de wedstrijd verschenen er twee verschillende eindes op het veld. Het winnende team en de fans juichten en vierden feest, en het verliezende team en de fans waren erg teleurgesteld. Cristiano Ronaldo zit rustig alleen op het veld, zijn rode nr. 7-Voetbalshirts outlet staat vol eenzaamheid. Het Portugese nationale voetbalteam dat hij leidde, verloor de wedstrijd en zijn nationale team miste de kans om rechtstreeks door te gaan naar de FIFA Wereldbeker.

Dit jaar is Cristiano Ronaldo voorbestemd om de teleurstelling van zijn carrière het hoofd te bieden. Hij is niet langer de eerste tiener die bij Manchester United komt, en hij is niet in de topstaat van Real Madrid. Zijn huidige status is tijdens de periode dat hij bij Juventus kwam en tijdens het laagseizoen toen hij bij Manchester United kwam. Cristiano Ronaldo moet toegeven dat zijn competitieve vorm geleidelijk aan achteruit is gegaan en hij moet zijn juiste positie vinden. Hoewel Cristiano Ronaldo vorig seizoen de Gouden Schoen in de Serie A won, leidde hij Juventus niet naar het kampioenschap en de UEFA Champions League.

In het UEFA Europees kampioenschap voetbal en de FIFA Wereldbeker-kwalificatie van dit jaar werd Cristiano Ronaldo nog steeds geselecteerd voor de opstelling van het nationale team. Er staat een letter C op zijn EK 2020 Portugal voetbalshirt en hij staat te popelen om het nationale team naar het kampioenschap te leiden. Het Portugees voetbalelftal werd echter uitgeschakeld door het Belgisch voetbalelftal in het UEFA Europees kampioenschap voetbal en ze werden door het Servisch voetbalelftal in de FIFA Wereldbeker-kwalificatie naar de play-offs gestuurd. In de Derby, nadat Cristiano Ronaldo terugkeerde naar Manchester United, verloren ze met 0-5 van Liverpool op Old Trafford en verloren ze van Manchester City met 0-2. Cristiano Ronaldo heeft dit jaar verschillende teleurstellingen te verwerken. Zal hij verslagen worden door deze slechte omstandigheden?