0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cristiano Ronaldo staat eindelijk op het punt afscheid te nemen van een slecht jaar
25 Dec

Cristiano Ronaldo staat eindelijk op het punt afscheid te nemen van een slecht jaar

Vandaag is het een levendige kerst, professionele spelers en fans genieten allemaal van de vakantie. Nadat iedereen dit meest betekenisvolle festival heeft beëindigd, zal iedereen het nieuwe jaar beginnen te verwelkomen. Hoewel Cristiano Ronaldo eerder een gesigneerd Voetbalshirts outlet schonk om de slachtoffers te helpen, is het nieuws dat zijn waarde is gedaald de aandacht van iedereen geworden.

De komst van het nieuwe jaar zal Cristiano Ronaldo betere dingen brengen en 2021 zal zijn slechtste periode worden. Als aanvoerder van het Portugees voetbalelftal, Cristiano Ronaldo, ging zijn nationale team de play-offs in met een slecht kwalificatierecord voor de FIFA Wereldbeker. Ook het invoeren van de play-offs was de UEFA European Football Championship kampioen Italiaans voetbalelftal. De twee teams waren ook verdeeld in een groep en slechts één plaatste zich voor promotie. In november zag Cristiano Ronaldo in het nieuws dat Lionel Messi de zevende Ballon d'Or in de Ligue 1 had gewonnen. Cristiano Ronaldo stond achter Lionel Messi en Robert Lewandowski op de ranglijst van de Ballon d'Or. Onlangs stond hij op de achtste plaats in de selectie van de top 100 spelers van het hele jaar, en zijn positie in deze selectie loopt nog steeds achter.

Het blijkt dat het karakter van professionele spelers anders kan worden bekeken. Fans behandelen en evalueren Lionel Messi met zachtheid, terwijl Cristiano Ronaldo zal worden behandeld met hoge eisen van de fans. Door het onstabiele transfernieuws van Cristiano Ronaldo tijdens het laagseizoen kozen sommige fans ervoor om het Manchester United voetbalshirt te verbranden. Maar Cristiano Ronaldo kwam uiteindelijk bij Manchester United, waar de droom begon, en hij zal ook afscheid nemen van een slecht jaar.