0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Álvaro Morata staat op het punt een contract te tekenen bij FC Barcelona
04 Jan

Álvaro Morata staat op het punt een contract te tekenen bij FC Barcelona

Het nieuws over de transfer en ondertekening van FC Barcelona dit seizoen is niet gestopt. Eerst vroeg Ousmane Dembélé om een verlenging om het salaris te verhogen, en dan staat Álvaro Morata op het punt een contract met het team te ondertekenen. Is Juventus' Álvaro Morata echt de moeite waard om te tekenen bij FC Barcelona? Is zijn favoriete klassieke rood-blauwe Voetbalshirts outlet?

Het is niet duidelijk wat de tekennormen van professionele teams zijn, maar fans hebben nog steeds hun eigen ideeën over de prestaties van professionele spelers. De titel die door de fans aan Álvaro Morata is gegeven als een grote dromer, laat zien dat hij geen toegewijde speler is. Het Real Madrid voetbalshirt is slechts een voorbijganger in zijn carrière. Álvaro Morata speelde voor het eerst voor Real Madrid en koos ervoor om in 2014 naar Juventus te verhuizen toen het niet goed ging met het team. Álvaro Morata zei in een interview met de media dat het altijd zijn droom is geweest om naar Juventus te gaan. Hij keerde weer terug naar het voormalige team na de uitstekende prestatie van Juventus. Hij zei dat succes bij Real Madrid altijd zijn droom is geweest en dat hij in het team moet slagen.

Álvaro Morata kon de situatie van het accepteren van een vervanger bij Real Madrid niet accepteren en verhuisde opnieuw naar Chelsea. Hij zei ook dat Chelsea als kind altijd naar de Premier League verlangde. Het is jammer dat Álvaro Morata ervoor koos om naar Atlético de Madrid te gaan nadat hij niet goed was in de Premier League. Hij zei dat hij zijn favoriete team was in La Liga. Álvaro Morata is echter voorbestemd om binnen een kort seizoen terug te keren naar Juventus en nu zal hij met succes het derde team in La Liga vervoegen. Zo'n speler heeft geen stabiele prestaties in andere teams. FC Barcelona durft lvaro Morata uit te dagen en te vertrouwen.